Hozamvadász projektmenedzsment - pályázatírás sikerdíjban

Fenntartás

A pályázatok fenntartása

Fenntartási időszakot sok pályázatíró vállalkozás, elhanyagolja, nem vállalja, vagy egész egyszerűen nem csinálja meg. A fenntartási időszak projektjelentési és a zárójelentés nagyon fontos, ahhoz hogy a pályázat lezárulta után, minden rendben legyen az elszámolásokkal.

A következő jelentések szükségesek egy pályázatnál:

Projekt fenntartási jelentések:
Fenntartási időszak alatt az éves PFJ-k elkészítését, támogatóhoz való beküldését végezzük. Fontos a határidők betartása, Támogatás visszavonása is lehetséges, ha nem megfelelő időben kerülnek benyújtásra.

Projekt zárójelentés:
Fenntartási időszak végén a PZJ elkészítése, benyújtása is feladatunk, és tartalmazza szolgáltatásunk. Lényegében az egész projekt itt zárul, a PZJ elfogadását követően.

Fontos, hogy a pályázatok fenntartása során, folyamatosan felmérjük az igényeket és a lehetőségeket, és rugalmasan alkalmazkodunk az új kihívásokhoz.)

Annyira bízunk a szolgálatásunkban, hogy csakis SIKERDÍJBAN dolgozunk. Nincs más költség, nincs rejtett szabály, kisbetűs rész a szerződésben és nincsenek meglepetések. Mi az Ön sikerei miatt leszünk sikeresek, hiszen csak a sikeres pályázatokért fogunk díjat felszámolni.

Garancia: Ha elvállaljuk a pályázatírást, akkor az nyerni fog. Ha bármi kétség van afelől, hogy a pályázat nyerése bizonytalan, akkor nem fogjuk elvállalni magát a pályázatírást. Csak sikerdíjban dolgozunk, így érdekünk hogy minél több partnerünk nyerjen forrásokat, így mindent megteszünk ennek érdekében.

Tiszteljen meg minket bizalommal!

Hozamvadász logó

Partnereink véleménye