Hozamvadász projektmenedzsment - pályázatírás sikerdíjban

Pályázatírás

Pályázati felkészítés

Felkészítjük az ügyfeleinket egy adott pályázat benyújtására. Ez magában foglalja, hogy áttanulmányozzuk a kiírást, összegyűjtjük a szükséges dokumentumokat, információkat. Ezeken kívül a  pályázati anyag összeállítását, a költségvetés megtervezését és a projekt megvalósítására vonatkozó tervek kidolgozását.

Célunk, hogy a pályázók a lehető legjobb esélyekkel pályázhassanak és a lehető legtöbb pénzügyi támogatást kapják a projektjük megvalósításához. A pályázati felkészítés során szakértő tanácsadónk, segít minden egyes pályázónak. Fontos hogy ügyfeleink tisztán lássák és megértsék a pályázati kiírás feltételeit és követelményeit, hiszen így sokkal egyszerűbb lesz a pályázati anyag összeállítása.

A felkészítés előnye, hogy javítja ügyfeleink esélyeit a támogatás elnyerésére, és segíti a projekt megvalósítását.

A pályázat írása

Összeállítjuk a pályázati anyagot a megfelelő formában és tartalommal. A pályázati kiírásban foglaltaknak megfelelően válaszolunk a kiírásban szereplő kérdésekre, részletesen bemutatjuk a projektet és annak megvalósítási, költségvetési és a pénzügyi tervét.

Ügyelünk arra, hogy az anyag jól strukturált legyen, könnyen érthető és a lehető legteljesebb képet adjon a projektről. Részletesen leírjuk a projekt céljait, tervezett eredményeit, azok értékét és hatását, valamint a konkrét lépéseket, amelyekkel a projektet megvalósítani kívánjuk.

Fontos, hogy a pályázati anyag megfelelő formában és tartalommal kerüljön benyújtásra, a pályázati kiírásban foglaltaknak megfelelően. Előzetesen megismertetjük a pályázati kiírást, azonosítjuk a pályázati feltételeket, és elkészítjük az összes szükséges dokumentumot és információt a pályázat benyújtásához.

A pályázat írása egy összetett folyamat, ahol fontos a felkészültség, a pontos információk, a tervezés, az előkészítés és az időben történő benyújtás. A pályázati anyag minősége és tartalma nagymértékben befolyásolja az elnyert támogatás lehetőségét.

Annyira bízunk a szolgálatásunkban, hogy csakis SIKERDÍJBAN dolgozunk. Nincs más költség, nincs rejtett szabály, kisbetűs rész a szerződésben és nincsenek meglepetések. Mi az Ön sikerei miatt leszünk sikeresek, hiszen csak a sikeres pályázatokért fogunk díjat felszámolni.

Garancia: Ha elvállaljuk a pályázatírást, akkor az nyerni fog. Ha bármi kétség van afelől, hogy a pályázat nyerése bizonytalan, akkor nem fogjuk elvállalni magát a pályázatírást. Csak sikerdíjban dolgozunk, így érdekünk hogy minél több partnerünk nyerjen forrásokat, így mindent megteszünk ennek érdekében.

Tiszteljen meg minket bizalommal!

Hozamvadász logó

Partnereink véleménye