Hozamvadász projektmenedzsment - pályázatírás sikerdíjban

Projektmenedzsment

Lényeges, hogy a pályázat céljai megvalósuljanak, az eszközök a célok mentén hasznosuljanak, az épületek megépüljenek és az eredeti célkitűzések teljesüljenek.

Egy pályázati cél elérése érdekében szervezzük, irányítjuk és felügyeljük a projekt lefolyását.
A Támogató Okirat megküldését követően, az üzembe helyezésig végig kísérjük a pályázat megvalósulását, így az elszámolás is sokkal gördülékenyebb lesz.

 

A projektterv részletes kidolgozása már megtörténik a pályázat beadásánál. A projektmenedzsment célja a projektidő, költség és minőség hatékony kezelése, így törekszünk az optimális megoldásokra és a határidők maximális betartására.

Annyira bízunk a szolgálatásunkban, hogy csakis SIKERDÍJBAN dolgozunk. Nincs más költség, nincs rejtett szabály, kisbetűs rész a szerződésben és nincsenek meglepetések. Mi az Ön sikerei miatt leszünk sikeresek, hiszen csak a sikeres pályázatokért fogunk díjat felszámolni.

Garancia: Ha elvállaljuk a pályázatírást, akkor az nyerni fog. Ha bármi kétség van afelől, hogy a pályázat nyerése bizonytalan, akkor nem fogjuk elvállalni magát a pályázatírást. Csak sikerdíjban dolgozunk, így érdekünk hogy minél több partnerünk nyerjen forrásokat, így mindent megteszünk ennek érdekében.


Tiszteljen meg minket bizalommal!

Hozamvadász logó

Partnereink véleménye