Hozamvadász projektmenedzsment - pályázatírás sikerdíjban

Előminősítés

Egy pályázat beadására rendszerint nagyon kevés idő van. Az előminősítés során kiderül, hogy cége, milyen pályázati konstrukcióban tud részt venni. Vannak általános szabályok, amik minden egyes pályázatban ugyanazok. Haaz előminősítés elkészült és megjelennek a tényleges pályázati kiírások, akkor azonnal tudunk lépni és előkészíteni a specifikus anyagokat, hogy ne legyen késlekedés.

Mik az általános feltételek:

  • ne legyen munkaügyi büntetése
  • legyen köztartozásmentes
  • ne legyen negatív a tőke
  • ne legyen felszámolás alatt

Ha egy konkrét pályázatra minősítünk egy céget, akkor nagyon nagy százalékban meg is fogja azt nyerni. Eltérően a szokásostól a megbízónak csak akkor kell fizetnie, ha a támogatási szerződést már megkapta. A sikerdíj tartalmazza a pályázati fenntartási időszak díját is. Nincsenek láthatatlan költségek, hanem előre tudni fogja,hogy mennyit fog fizetni sikeresség esetén.
Együtt sírunk, együtt nevetünk.

Tanácsadási szolgáltatásunk segítségével az előkészítés alatt lévő pályázatokat tudjuk átnézni és az Ön cégére vetítve áttanulmányozni. Egy konzultáció során átnézzük, milyen fejlesztési tervei vannak a cégben és ezekhez keresünk pályázati forrást.

Az AGRÁRIUM már rendelkezik forrásokkal, így azt már lehet tudni hogy milyen pályázatok körvonalazódnak, így jobban elő lehet rá készülni. Ez egy fókusz lesz a cégünknél.

Elsősorban cégeknek tudunk segíteni.

Tehát egyéni vállalkozóknak, egyéni cégeknek, társas vállalkozásoknak, nonprofit szervezeteknek, sportegyesületeknek, kluboknak tudunk segítséget nyújtani, hogy forrásokat tudjanak bevonni fejlődésükhöz.

Hozamvadász logó

Partnereink véleménye