Hozamvadász projektmenedzsment - pályázatírás sikerdíjban

KKV-k közbeszerzési részvételét ösztönző támogatás

Megjelent a KKV-k közbeszerzési részvételét ösztönző támogatás, melyben a pályázatok benyújtására  2023. március 31-től forrás kimerülésig de legkésőbb 2025. december 31-ig lesz lehetőség.

Tisztelt Partnerünk!

Megjelent a KKV-k közbeszerzési részvételét ösztönző támogatás, melyben a pályázatok benyújtására  2023. március 31-től forrás kimerülésig de legkésőbb 2025. december 31-ig lesz lehetőség.

A Felhívás keretében a mikro-, kis-, és középvállalkozások a közbeszerzési verseny élénkítése céljából átalány alapú, egységesen 600 000 Ft támogatást igényelhetnek közbeszerzési ajánlatuk elkészítéséhez és az elkészített ajánlati dokumentáció közbeszerzési ajánlattételre történő benyújtásához. A támogatás a jelen Felhívás megjelenése után megjelent közbeszerzési felhívásokon való részvételre vehető igénybe.

Támogatható tevékenységek köre

  • Közbeszerzési eljárásban ajánlat benyújtásához kapcsolódó költségek
  •  Csak azok a mikro-, kis- és középvállalkozások lehetnek jogosultak támogatásra, amelyek
    • a támogatási kérelemben szereplő közbeszerzési ajánlat benyújtását megelőző 12 hónapnál korábban jöttek létre
    • érvénytelennek nem minősített ajánlatot nyújtottak be közbeszerzési eljárásban és
    • a kérdéses ajánlattétel benyújtását megelőző tizenkét hónapban nem vettek részt másik magyarországi közbeszerzési eljárásban.

Érvénytelennek nem minősített az ajánlat, amennyiben az ajánlatkérő az ajánlatot a bírálat során érvényesnek nyilvánította, vagy azt a közbeszerzési eljárás szabályai szerint nem kellett elbírálnia, és bírálat hiányában nem nyilvánította érvénytelennek.

Egy vállalkozás a Felhívás keretében csak egyszer részesülhet támogatásban.

Elszámolható költségek köre
A projekt keretében a közbeszerzési eljárásban ajánlat elkészítésével és benyújtásával kapcsolatos költségek számolhatók el. Az elszámolás átalány alapon, tételes költségelszámolás kötelezettsége nélkül történik.

Azon KKV cégeknek, melyek közbeszerzésen indulnak a közeljövőben, egyszeri átalány igényelhető: 600 000.- Ft.

Részletekért keressen:

Üdvözlettel:
Hegyes János
tamogatas.info
+36 30 209 2972

megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn